Filosofie

Onze praktijkfilosofie bestaat uit een zorgvuldig opgesteld behandelingsconcept. We maken gebruik van uiterst moderne apparatuur en materialen die ons in staat stellen om uw gebit volgens de nieuwste technieken te herstellen, op duurzame en esthetische wijze. Hygiënemaatregelen aan de hand van door de overheid opgestelde richtlijnen worden strikt toegepast.

Als basis voor tandheelkundige behandelingen is een goede mondhygiëne een eerste vereiste. Gezond tandvlees en steunweefsel zijn onontbeerlijk.

Nagenoeg iedereen heeft baat bij gebitsreiniging door een professionele medewerker. In de meeste gevallen kunt u deze behandeling combineren met uw periodieke controle. Tijdens de periodieke controle zullen er ook - waar nodig - röntgenfoto's (controlefoto's of een overzichtsfoto van de gehele kaak) gemaakt worden. Restauratieve ingrepen zoals vullingen, en andere uitgebreide behandelingen zullen niet tijdens deze controle plaatsvinden. In die gevallen wordt met u een nieuwe afspraak gemaakt.

Bij spoedeisende incidenten geven wij u bij voorkeur een afspraak voor dezelfde dag, zodat direct een diagnose gesteld wordt. Aan de hand van deze diagnose wordt in overleg besloten of gelijk behandelden noodzakelijk is.